Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης, Νεφρολογική Θεσσαλονίκης, είναι μια υπερσύγχρονη κλινική που βρίσκεται στους Νέους Επιβάτες και απέχει μισή μόλις ώρα από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε από μία ομάδα καταξιωμένων ιατρών, με όραμα τη δημιουργία επαγγελματικής στέγης που θα λειτουργεί σαν Πρότυπο Κέντρο Χρόνιας Αιμοκάθαρσης και θα παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ανωτάτου επιπέδου.
 
Η Νεφρολογική Θεσσαλονίκης, από την πρώτη κιόλας στιγμή, κάνει αισθητή την αυθεντικότητα και την ποιότητα της αρωγής και των υπηρεσιών που προσφέρει. Ο επισκέπτης, με την είσοδό του στις ευρύχωρες εγκαταστάσεις της μονάδας, περιβάλλεται από ζεστασιά, φιλικότητα και ανθρωπιά. Το υπερσύγχρονο, νεόδμητο και πολυτελές κτίριο ξεπερνάει κάθε προσδοκία, υπερκαλύπτοντας όλες τις προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής. Η πρωτότυπη αρχιτεκτονική, ο φιλόξενος και ταυτόχρονα εντυπωσιακός διάκοσμος συντελούν σε ένα καθόλα όμορφο, καθαρό και ελκυστικό περιβάλλον.
 
Η επίσκεψη στο Κέντρο μας δεν περιορίζεται στην απλή διεκπεραίωση της διαδικασίας της αιμοκάθαρσης. Διατίθενται κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι, όπως είναι η καφετέρια της μονάδας και τα άνετα σαλόνια. Οι υπάλληλοι υποδοχής οδηγούν τους επισκέπτες εκεί με σκοπό να εγκλιματιστούν σε έναν πραγματικά ανθρώπινο χώρο, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. Άλλωστε η καλή ψυχολογία ασθενών, συγγενών και φίλων είναι καταλυτικής σημασίας.
 
Η δομή του Κέντρου και πάνω απ’ όλα το ανθρώπινο δυναμικό έχουν ένα και μόνο σκοπό, την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και την παροχή κάθε υπηρεσίας με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα.
 
 
 
Σχετικά με τη Νεφρολογική
 
Η Νεφρολογική είναι συμβεβλημένη με όλους τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, οι οποίοι καλύπτουν τη μεταφορά των Ελλήνων ασθενών, καθώς και όλα τα έξοδα νοσηλείας τους.
Παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης για την συνεννόηση με τα ξενοδοχεία που διαμένουν οι ασθενείς στις διακοπές τους, καθώς και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε θέμα τουριστικού ή άλλου ενδιαφέροντος.
Κατά τη διάρκεια παραμονής των ασθενών στα ξενοδοχεία, η κλινική επικοινωνεί μαζί τους με στόχο την ακριβή ενημέρωση για τις σχετικές λεπτομέρειες και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν.
Το οδικό δίκτυο της περιοχής εξασφαλίζει την άνετη πρόσβαση των ασθενών στην κλινική, από οποιοδήποτε σημείο του Νομού.
Επίσης, δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν fax καθώς και ηλεκτρονικούς υπολογιστές για τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).
Τέλος, αποτελεί τη μοναδική πρόταση η οποία συνδυάζει με ιδανικό τρόπο την ιατρική φροντίδα με την ξεκούραση, την αναψυχή και τις διακοπές.
Η Νεφρολογική και οι γύρω περιοχές
 
Η Νεφρολογική Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε κομβικό σημείο, στην παραθαλάσσια περιοχή των Νέων Επιβατών, νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης. Μόλις δέκα λεπτά από το αεροδρόμιο, μισή ώρα από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και μία ώρα από το κέντρο της Χαλκιδικής. Απέχει από τη πόλη της Θεσσαλονίκης 15 χλμ. και το αεροδρόμιο 10 χλμ., από τα Νέα Μουδανιά 50 χλμ., από το Δήμο Κασσάνδρας 70 χλμ. και από τη Σιθωνία 85 χλμ. Έτσι, η πρόσβαση από και προς όλες τις περιοχές είναι εύκολη, άνετη και ασφαλής.
 
Οι Νέοι Επιβάτες
 
Οι Νέοι Επιβάτες, το γνωστό Μπαξέ Τσιφλίκι, βρίσκονται ανάμεσα στην Αγ. Τριάδα και την Περαία. Αποτελούν έναν από τους πιο σημαντικούς οικισμούς της περιοχής και ταυτόχρονα ένα από τα πολύ γνωστά θέρετρα της Θεσσαλονίκης. Οι παραλίες της περιοχής γεμίζουν τα Σαββατοκύριακα και τους καλοκαιρινούς μήνες με ταξιδιώτες, μουσική και έντονη δραστηριότητα, αφού είναι η πρώτη προτίμηση των νέων κυρίως επισκεπτών. Οι Νέοι Επιβάτες συνδυάζουν την εικόνα παραθεριστικού ψαράδικου χωριού με τη σύγχρονη αντίληψη της θερινής διασκέδασης. Τα τελευταία χρόνια η δραστηριότητα των κατοίκων της περιοχής στο εμπόριο, στην εστίαση και στον ξενοδοχειακό τομέα είναι ιδιαιτέρως αναπτυγμένη. Η τουριστική οργάνωση βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, με ξενοδοχειακά συγκροτήματα, διαμερίσματα, δωμάτια και οργανωμένη διασκέδαση.
 
Η Χαλκιδική
 
Πόλος έλξης σημαντικού αριθμού τουριστών, η Χαλκιδική έχει να επιδείξει μοναδικό φυσικό κάλλος, καθαρότατες παραλίες, όμορφα νησάκια και χωριά με χαρακτηριστική, παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Τουριστικός προορισμός που καλύπτει όλες τις προτιμήσεις, συνδυάζει βουνό και θάλασσα, ησυχία και έντονη διασκέδαση, αρχαία ιστορία και σύγχρονη ζωή. Αν και ο αριθμός των τουριστών είναι μεγάλος, μπορεί κανείς να απολαύσει τα πάντα: ήλιο, θάλασσα, φύση, διασκέδαση, καλό φαγητό. Όλες οι ομορφιές που αναζητάει ο επισκέπτης συνυπάρχουν αρμονικά στη χερσόνησο της Χαλκιδικής στα νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Σύγχρονα Μηχανήματα

Yψηλό Aίσθημα Eυθύνης

Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις

Κέντρο Αιμοκάθαρσης

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Ραντεβου εδω
Ώρες Λειτουργίας
Ωράριο Λειτουργίας 6.00 - 20.00
Σάββατο 06:00 - 20:00
Κυριακή κλειστά
Συνεδρίες της αιμοκάθαρσης πρωί, μεσημέρι, βράδυ
Foto

Οι θεμελιώδεις αξίες της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης "Νεφρολογική Θεσσαλονίκης" περιστρέφονται γύρω από τη φροντίδα των ασθενών μας, που είναι η κύρια εργασία των επαγγελματιών που απαρτίζουν την κλινική μας. Η ταυτότητά μας βασίζεται σε:

Foto

Μεγάλη ποικιλία βελονών (fistula needles) για ανώδυνη παρακέντηση.

Προσφέρουμε μια σειρά από σύγχρονα φίλτρα αιμοκάθαρσης, ώστε να ανταποκριθούν στις ειδικές απαιτήσεις των διαφόρων θεραπειών και τις ατομικές ανάγκες των ασθενών. Εργαστήριο για επείγουσες αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις αλλά και σύμβαση με Διαγνωστικά Κέντρα (μηνιαίος έλεγχος και ότι άλλο κριθεί αναγκαίο από τους ιατρούς).

H Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης "ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.", έχει πιστοποιηθεί και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008, από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης: "ΤUV HELLAS (TUV NORD) A.E.".

Εκπληρώνουμε τις υποσχέσεις μας.

Προσωπικό από αφοσιωμένους επαγγελματίες σας παρέχουν άμεση ανταπόκριση και μέριμνα.

Άνετες εγκαταστάσεις

Ξεχωριστές μονάδες για τους ασθενείς με ηπατίτιδα C + & και για τους ασθενείς με ηπατίτιδα Β +.

Προηγμένες εγκαταστάσεις

Διατίθεται µία ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα αιμοκάθαρσης VΙΡ

Υπηρεσίες Μεταφοράς

Η μονάδα διαθέτει σύγχρονο ιδιόκτητο ασθενοφόρο για έκτακτες ανάγκες και δωρεάν Parking.

Συμβεβλημένο με ΕΟΠΥΥ

Συμβάσεις με όλους τους ασφαλιστικούς οργανισμούς

Εξειδικευμένα μηχανήματα αιμοκάθαρσης

Στεγάζονται (30) τριάντα υπερσύγχρονα μηχανήματα αιμοκάθαρσης